•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majka glumca Michaela Douglasa umrla u 92. godini

Glumica Diana Douglas, majka glumca Michaela Douglasa i bivša supruga Kirka Douglasa, umrla je u 92. godini.

Diana je rođena na Bermudima 22. januara 1923. godine, a tokom svoje glumačke karijere se pojavljivala na velikim i malim ekranima, kao i na pozorišnim scenama. Glumila je u 20 filmova uključujući filmove "Planes, Trains and Automobiles" i "It Runs in the Family". Pojavljivala se i u seriji "The West Wing".

Glumica je upoznala muža Kirka dok je bila studentica na njujorškoj Američkoj akademiji dramskih umetnosti, par se venčao 1943. godine, a razveo 1951. godine. Diana i Kirk imaju dvojicu sinova, Michaela i Joela.

Posle razvoda od Kirka, Diana se udavala još dva puta. Bila je u braku s glumcem Billom Darridom za kojeg se udala 1956. godine, a nakon njegove smrti se 1992. godine udala za Donalda A. Webstera.

Diana Douglas je preminula u subotu u Woodlands Hillsu u Californiji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...