•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Pratt u nastavku 'Sveta iz doba jure'

Kada radite film o dinosaurima bolje vam je da bude epski inače nema smisla ni da ga započinjete. Svet iz doba jure uspio je da postigne tu epsku veličinu, barem ako je verovati prvim brojkama. Universalov film je u američkim bioskopima zaradio više od 500 miliona dolara, a na svetskom nivou je odavno zaradio milijardu.

Gledajući ove neverovatne brojke, ne čudi da je zvezda filma Chris Pratt, koji u filmu glumi stručnjaka za velociraptore i trenera Owena Gradyja, već potpisao i za nastavak. U razgovoru za Entertainment Weekly, zvezda Čuvara galaksije je na pitanje hoće li glumiti u nastavku rekao: "Glumiću. Mislim da smo potpisali za nekih 38 filmova ili tako nekako."

Još nije poznato hoće li se u nastavcima pojaviti i druge zvezde filma kao što su Bryce Dallas Howard, B.D. Wong, Irrfan Khan i Vincent D'Onofrio, niti hoće li rediljsku palicu ponovno držati Colin Trevorrow, ali film je tek počeo sa prikazivanjem pa je još rano za neke detalje o nastavcima. Ako vas zanimaju dinosauri i Chris Pratt, film se prikazuje u svim bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu