•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Velike promene u ekipi filma 'The Good Dinosaur'

Produkcija animiranog Pixarovog filma "The Good Dinosaur" je do sada imala niz problema. Burno razdoblje završilo je promenom reditelja i potpunom reimagizacijom filma.

Prvi teaser trailer objavili su poÄetkom juna, a ovakva se vest nije ni izbliza nazirala. Ali, Äini se kako je promena direktive pod vodstvom reditelja Petera Sohna bila opsežnija nego što se isprva Äinilo. Pixar je za svoj drugi film ove godine objavio gotovo potpuno novu glumaÄku postavu koja će svoje glasove pozajmiti glavnim likovima "Dobrog dinosaurusa".

Od prvobitno najavljenih imena, ovu veliku smenu je preživela samo Frances McDormand, koja će dati glas majci naslovnog dinosaurusa, dok su Bill Hader, Neil Patrick Harris, John Lithgow i Judy Greer ispali iz produkcije. Njihova mesta su zauzeli novi glumci.

Lucasa Neffa, koji je trebao pozajmiti glas naslovnom dinosaurusu Arlu, zameniće Raymond Ochoa, Arlovom ocu glas će pozajmiti Jeffrey Wright (originalno je trebao biti John Lithgow), dok će Marcus Scribner preuzeti ulogu Billa Hadera kao Arlov brat.

Uloge Neila Patricka Harrisa i Judy Greer su u potpunosti izrezane iz filma, tako da njihovih zamena neće ni biti.

Samo nekoliko meseci pre nego što će film ugledati svetlo dana objavljena je nova postava koja ukljuÄuje i neke uloge Äije glumce do sada nismo znali. To su Steve Zahn, Anna Paquin, AJ Buckley, Sam Elliott i Jack Bright koji će pozajmiti glas Arlovom ljudskom ljubimcu Spotu.

'The Good Dinosaur' donosi priÄu o Arlu, apatosauru koji, nakon traumatiÄnog iskustva koje potpuno promeni njegovu porodicu, odlazi na putovanje uz pratnju deÄaka Spota. Bioskopska premijera filma biće 25. novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...