•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumici eksplodirao implant u grudima!

Tina Malone hitno je prevezana na operaciju nakon što joj je eksplodirao implantat u grudima zbog infekcije. Njen muž je izjavio da je cela situacija bila prestrašna.

„Odjednom je samo eksplodirao. Bila je to neka infekcija zbog koje se naduo. Bilo je grozno, možete misliti koliko smo bili prestravljeni“, opisao je situaciju njen suprug Paul Chase za Sunday People.

Glumica i zvezda Celebrity Big Brothera ubrzo je svoje obožavatelje na Twitteru obavestila da je dobro.

„Zdravo svima, dobro sam i imam super ruke, ravan stomak i fenomenalne grudi prvi put u životu“, napisala je.

Tina Malone odlučila se na niz estetskih operacija nakon što je u kratkom vremenskom periodu smršala 17 kilograma.

Višak kože uklanjala je s brade, ruku, kapaka, bedra i stomaka. Grudi su joj visile pa se odlučila i na implantate. Svoje operacije snima za dokumentarac za TLC.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...