•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bran Stark ponovo u 'Igri prestola'

Bran Stark se nije pojavio u celoj petoj sezoni "Igre prestola", ali je Isaac Hempstead-Wright potvrdio za Irish Examiner da se njegov lik vraća u šestu sezonu serije.

"Ne mogu reći puno više osim da se vraćam u šestu sezonu", rekao je 16-godišnji glumac.

Hempstead-Wright je već ranije za Huffington Post najavio mogućnost povratka u seriju, ali ovaj put stvar je i službeno potvrđena, a dodao je i neke detalje.

"Stvari će postati prilično zanimljive s Branom, ima neke zanimljive vizije", otkrio je glumac.

Ova je izjava odmah podstakla nagađanja na društvenim mrežama o tome o kakvim bi se vizijama moglo raditi. Spominje se Tower od Joy, a spekulira se da je produkcija, navodno, već pronašla i odgovarajuće lokacije - kompanija je potvrdila da su pronađene dve lokacije u Španiji, tačnije, dva dvorca u kojima će se snimati šesta sezona: Castillo de Zafra u Guadalajari i Castillo Santa Florentina, u regiji Canet de Mar.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...