•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Salma Hayek se vratila glumi na nagovor muža

Salma Hayek je skoro sedam godina u braku sa milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Ljubav između Hayek i Pinaulta ne jenjava ni sedam godina posle, a što nije karakteristično za slavne hollywoodske parove.

"Volela bih da sam znala kada sam bila mlađa da ću se zaljubiti u savršenog čoveka", kazala je nedavno Hayek za časopis Allure.

Hayek je dodala kako je kao mlada izlazila s pogrešnim momcima zbog čega je bila očajna.

"Volela bih da sam tada mogla reći da ohladim i da ću jednog dana imati muža koji će me obožavati. Izbegla bih mnoge drame", požalila se Hayek.

Hayek i Pinaulta danas su ponosni roditelji osmogodišnje kćeri, a Hayek ne krije da je nakon dobijanja deteta promenila profesionalne ambcije.

"Rekla sam da ne želim da radim više", kazala je slavna glumica koja je kćerku rodila u 41 godini.

"Na to mi je Francois rekao: O ne, ne, ti se vraćaš na posao. Odgovorila sam mu da ne želim, na šta mi je on rekao da ja nisam lena žena koja sedi u kući i da to nije žena koju je on oženio", rekla je Hayek.

Hayek je izjavila kako joj je tada muž rekao i nešto što je posebno uticalo na nju.

"Rekao mi je da ne želi biti lišen mog rada i da ga želi gledati. Kazao je da svet još uvek nije video najbolje od mene. I bio je upravu", kazala je Hayek.

Ona je istakla kako se nikada nije odvojila više od dve nedelje od svoje kćerke uprkos tome što aktivno radi i mnogo putuje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...