•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film Vudija Alena stiže u bioskope

Novi film Vudija Alena 'Irrational Man' stiže u svetske bioskope ovog leta i priča je o problematičnom profesoru filozofije koji svrhu postojanja pronalazi u razgovoru dvoje stranaca.

Hoakin Feniks igra profesora Ejba Lukasa koji se seli u mali grad i ulazi u vezu sa profesorkom Ritom Ričards (Parker Posi) i studentkinjom Džil Polard (Ema Stoun). Život mu se menja kada on i Džil slučajno čuju razgovor stranaca.

Film je premijerno prikazan u Kanu.

Film je za Stounovu druga saradnja sa Alenom posle "Magije na mesečini".

"Poslao mi je scenario za ovaj i učinio mi se veoma interesantnim", rekla je ona Rojtersu. "Lik je bio drugačiji i uzbudljiv. Već sam sarađivala sa njim i to je bilo lepo iskustvo".

Posi kaže da je osetila bliskost sa likom koji je igrala. "Čeznem da igram realne žene i prija mi da igram nekoga sa kim mogu da se poistovetim, sa kim i drugi mogu da se poistovete, naročito žene mojih godina"

"Irrational Man" je krenuo sa emitovanjem u američkim bioskopima 17. jula a još uvek nema informacija da li će stići i u naše bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...