•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Igi Pop i Grejs Džons u najbučnijem nemom filmu

Muzičke legende Igi Pop, Grejs Džons, Henri Rolins i Džesi Hjuz iz kalifornijske grupe "Eagles of Death Metal" pristali su da igraju u "najbučnijem nemom filmu na planeti", eksperimentalnom projektu belgijsko-švedskog reditelja i vizuelnog umetnika Bjerna Tagemose.

Film "Gutterdammerung" će biti delimično rok predstava, delimično kinematografski eksperiment, a u njemu će se naći neka od najpoznatijih imena svetske rok scene.

Muziku za ovo nemo ostvarenje izvodiće uživo bend pre svake projekcije koju će ispratiti narator iz sale.

Radnja filma se vrti oko đavolje "zle" gitare, koju na Zemlju šalje pank anđeo (Igi Pop) kako bi se ljudi odali porocima. Američki muzičar i glumac Henri Rolins igra puritanskog sveštenika odlučnog da uništi sotonin instrument.

Igi Pop ima još jedan filmski projekat u planu. Trebalo bi da glumi serijskog ubicu u filmu "The Sandman", najnovijem ostvarenju italijanskog majstora horora Darija Arđenta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...