•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warcraft film dobio interaktivni trailer od 360 stepeni

Američka filmska kompanija Legendary Pictures je na YouTubeu objavila prvi trailer za svoj nadolazeći Warcraft film.

Kao što i sami možete videti u nastavku, reč je o interaktivnom traileru od 360 stepeni, u kojem možete uživati u pogledu na legendarni glavni grad Alijanse, Stormwind - i to sa leđa grifona u letu.

Trailer je prvobitno objavljen prošlog vikenda, tokom Comic-Cona 2015, ali je sve do pre par dana bio dostupan samo unutar posebne Legendary VR iOS i Android aplikacije.

Radnja filma prati dešavanja iz originalne Warcraft: Orcs & Humans igre, RTS-a koji je Blizzard objavio krajem 1994. godine, a za scenario i režiju je zadužen Duncan Jones, kojem možemo zahvaliti za genijalni Moon i odlični Source Code.

Film je trenutno u postprodukciji, a u bioskopskim dvoranama se očekuje 10. juna 2016. godine.

(Kao i kod drugih videa od 360 stepeni i ovde važi preporuka da trailer pogledate u Google Chromeu ili mobilnoj YouTube aplikaciji).

Website:itnetwork.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...