•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Hello Kitty' dobija filmsku adaptaciju

Kultni japanski brand i lik Hello Kitty, poznata je u celom svetu i napokon dobija svoju filmsku adaptaciju.

Japanska kompanija Sanrio koja je dizajnirala preslatku Hello Kitty, planira da finansira i realizuje projekat na globalnom nivou do 2019. godine, a sa investicijom od čak 160 do 240 miliona dolara.

Sanrio je kao nositelj zaštitnog znaka Hello Kitty zaradio više od 1 milijarde američkih dolara godišnje u prodaji izvan Japana. Iako je glavno usmerenje prema devojčicama, u Hello Kitty asortimanu nalaze se i torbice, nalepnice, olovke do tostera, televizora, odeće, masažera i računarske opreme. Posebno u Aziji, lik Hello Kitty krasi i mnoge druge potrošačke proizvode, pa nije ni čudo da kompanija kreće u nove pobede s novim projektom.

Sanrio u film planira da ubaci i neke druge likove. Navodno se radi o "Little Twin Stars" i "My Melody", a oba lika ove godine pune četrdest godina, dok je "Hello Kitty" četrdeseti rođendan slavila prošle godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila