•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trailer za treću legendarnu avanturu slatkog pande - 'Kung Fu Panda 3'

Legendarne avanture fantastičnosti smotanog, ali dobrodušnog Poa nastavljaju se u trećem filmu Kung Fu Panda.

DreamWorksova animirana komedija o avanturama pande Po osvojila je svet sa prva dva filma 2008. i 2011. godine, zaradivši više od milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta. Iako je premijera trećeg filma Kung Fu Panda 3 odložena za nekoliko meseci, već je objavljen prvi trailer kako bi se primirila nestrpljiva publika.

U prvom traileru otkriva se deo radnje filma, u kojem zbunjeni Po upoznaje svog davno izgubljenog oca, ne shvatajući kako upoznaje upravo onu osobu za kojom traga.

Radnja "Kung Fu Pande 3" pratiće susret oca i sina, njihov put u tajni raj za pande. Kada njihovom veselom i mirnom životu zapreti natprirodni zlikovac Kai, Po mora naučiti sve pande u selu kung fu kako bi postali prava banda kung fu boraca i obranili se od napada Kaija.

Glavnim likovima "Kung Fu Pande 3" svoje glasove su pozajmili Jack Black i Bryan Cranston, a uz njih u filmu ćete čuti glasove i Angeline Jolie, Dustina Hoffmana, Jackieja Chana, Setha Rogena, Lucy Liu, Davida Crossa, Rebel Wilson, J.K. Simmonsa, Jamesa Honga i Randalla Duk Kima.

Film su režirali Jennifer Yuh Nelson i Alessandro Carloni prema scenariju Jonathana Aibela i Glenna Bergera.

Američka premijera "Kung Fu Pande 3" zakazana je za 29. januar, a u ostatku sveta film kreće u distribuciju u martu 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...