•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Benicio Del Toro dobitnik počasnog Srca Sarajeva

Oscarom nagrađenom glumcu Beniciu Del Toru biće uručeno Počasno Srce Sarajeva za izvanredan doprinos filmskoj umetnosti u okviru 21. Sarajevo Film Festivala.

Među ranijim dobitnicima najprestižnije festivalske nagrade su Angelina Jolie, Gael Garcia Bernal, Steve Buscemi, kao i međunarodno proslavljeni, višestruko nagrađivani reditelji Jafar Panahi, Mike Leigh, Béla Tarr i Danis Tanović.

Nagradu Počasno Srce Sarajeva dizajnirala je francuska dizajnerka i rediteljka Agnès B, koja je takođe i pokrovateljka Festivala.

Del Toro će sarajevskoj publici predstaviti dramu Fernanda Leóna de Aranoe “Savršen dan” u kojoj je nastupio u glavnoj ulozi.

Film je premijerno prikazan u programu Directors’ Fortnight nedavno održanog 68. Filmskog festivala u Kanu. Film će biti prikazan u najvećem festivalskom bioskopu u okviru Open Air programa gde će Del Toru pred 3.000 ljubitelja filma biti dodeljeno Počasno Srce Sarajeva, saopšteno je iz SFF-a.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...