•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer za završni film iz serijala 'Igre gladi'

Dugoočekivani trailer za film 'The Hunger Ganmes' je konačno objavljen, a zvezda trailera je Katniss Everdeen koja vodi pobunu.

"Imamo samo jednu priliku", govori lik kojeg glumi Jennifer Lawrence naoružana potpisanim lukom i strelom.

Trailer za film "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" predstavljen je fanovima u San Diegu na Comic-Conu. Na binu su izašle zvezde filma uključujući Julianne Moore, Woodyja Harrelsona i Sama Claflina.

Franšiza bazirana na seriji knjiga američke autorke Suzanne Collins zaradila je 2,2 milijarde dolara od 2012. godine i napravila je od Lawrence najtraženiju holivudsku glumicu.

Francis Lawrence ponovo je bio u režiserskoj stolici, kako bi zaokružio priču prvog dela Mockingjaya kojim fanovi nisu bili u potpunosti zadovoljni, opisavši ga kao 'trailer za finale'. U filmu se pojavljuju Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci i Donald Sutherland.

Sa nacijom Paneme Katniss se suočava sa Predsednikom Snowom u konačnom obračunu. U timu sa svojim bliskim prijateljima Galeom, Finnickom i Peetaom, Katniss odlazi u misiju s jedinicom iz Distrikta 13 i rizikuju život kako bi oslobodili građane Paneme. Predsednik Snow postao je opsednut misijom da unišiti Katniss pa joj postavlja smrtonosne zamke i šalje neprijatelje, a sve sa ciljem da je likvidira.

Četvrti i konačni film biće prikazan u novembru u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu