•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro nova zombi serija - 'Fear The Walking Dead'

Fear The Walking Dead će se odigravati u istom apokaliptičnom svetu ali sa potpuno novim likovima, na drugim lokacijama i u drugom vremenskom okviru.

Sama radnja serije će se dešavati pre dešavanja iz tv serije The Walking Dead i odigravaće se u Los Angelesu. Prva (od šest epizoda) će nositi naslov Zero Walker pa će tv gledaoci i kao i čitaoci stripa dobiti informacije kako je sve počelo, kako su se pojavili zombiji i šta je usledilo nakon toga.

Evo šta dosad znamo o novoj seriji:
Jedno od glavnih pitanja tv serije The Walking Dead je poreklo epidemije! Iako verovatno neće biti totalno obelodanjeno u novoj seriji sigurno ćemo dobiti dodatne informacije o tome. Jer serija počinje pre same epidemije tako da ćemo saznati nešto novo o tome.

Dok je tv serija The Walking Dead fokusirana na svom početku na Atlantu, u novoj seriji ćemo videti nove lokacije.

Nasuprot tv seriji The Walking Dead koji je inspirisan istoimenim stripom, Fear The Walking Dead neće imati nikakve veze sa poznatim comic stripom Roberta Kirkmana.

Glavne uloge u Fear the Walking Dead će biti: Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane i Alycia Debnam Carey. Cliff Curtis će biti Sean Cabrera, srednjoškolski razvedeni profesor koji je u vezi sa kolegenicom Mirandom koju tumači Kim Dickens. Frank Dillane i Alycia Debnam Carey će tumačiti Mirandinu decu. Nick je heroinski zavisnik a Ashley je ambiciozna i buntovna.

Fear The Walking Dead još nije ni počeo sa emitovanjem a već su naručene 2 sezone, doduše, prva sezona će imati samo 6 epizoda, i krenuće sa emitovanjem početkom avgusta 2015. Druga sezona je predviđena da se emituje 2016 godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...