•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Finale CSI-ja bez pojedinih zvezda serije

CBS je doneo tešku odluku: odlučili su da otkazu svoju dugovečnu seriju CSI. Međutim, nakon toliko godina nisu želeli samo tako otići pa su odlučili da naprave dostojnu završnicu u obliku dvosatnog televizijskog filma. Iako se u početku činilo kako veliko finale neće propustiti sve bivše i sadašnje zvezde serije, George Eads ipak se neće vratiti.

Doduše, to ne bi trebao biti neki veliki šok za sve obožavatelje kultne kriminalstičke serije s obzirom da je, pre nego je najavio odlazak na kraju poslednje sezone, Eads imao problema sa producentima. Njegov lik je ispisan iz serije tokom 15. sezone, ali su ostavili prostora za njegov eventualni povratak.

Scenaristička ekipa je bila toliko uverena kako će se Eads vratiti za finale da su napravili scenario koji uključuje i Eadsov lik tako da će sada imati posla oko prepravljanja. Osim njega, u finalu se neće pojaviti ni Elisabeth Shue, što je dosta iznenadilo obožavatelje jer nije bilo nikakvih naznaka da ne želi nastaviti s pričom.

Ali, iz CBS-a ne stižu samo loše vesti. Omiljeni lik CSI-ja Gil Grissom, kojeg je glumio William Petersen, vratiće se u svoju ulogu. Marg Helgenberger je takođe izrazila oduševljenje oko vraćanja u seriju, a i većina glumačke ekipe se očekuje u velikom finalu. Veliko dvosatno finale CBS će prikazati 27. septembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu