•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

`X-Men: Apocalypse´ traži mlade Jean Grey i Cyclopsa

Za nadolazeći X-Men film, X-Men: Apocalypse, već je otkriveno da će biti smešten u 80-ima, što sa sobom povlači i likove poput mlade superjunakinje Jean Grey, kao i njenog partnera Cyclopsa. Grey je poznata kao jedna od osnivačica X-Men te po svojim telepatskim i telekinetičkim natprirodnim moćima, dok je Cyclops prikazan kao disciplinirani arhetipski junak američke popularne kulture prema čemu stoji u suprotnosti sa svojim kolegom Wolverineom.

Reditelj Bryan Singer složio je listu potencijalnih glumaca: na popisu za ulogu Jean Grey su Chloë Grace Moretz (Kick-Ass), Elle Fanning (Maleficent) i Hailee Steinfeld (Enderova igra), ali poučeni pređašnjim iskustvima nećemo isključiti mogućnost neke četvrte zasada nenajavljene devojke.

Za ulogu Cyclopsa traži se svežije lice tako da će izbor pasti na Charlieja Rowea (Zlatni kompas), Bena Hardyja (EastEnders) ili Timotheeja Chalameta (Interstellar).

Prema izvorima, cela priča još je u fazi razgovora, dok se na testiranje glumaca i njihove međusobne hemije tek čeka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...