•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jackie Chan, John Cusack i Adrien Brody u epskom traileru filma 'Dragon Blade'

Film koji je izašao početkom 2015. je istorijski epski spektakl i to navodno jedan od najskupljih u istoriji kineske kinematografije! Reč je o filmu "Dragon Blade" reditelja Daniela Leeja koji je navodno koštao 2 miliona Yena, odnosno 65 miliona američkih dolara!

Osim Jackie Chana u filmu se pojavljuje i nekoliko internacionalno poznatih glumačkih zvezda, a to su Adrien Brody i John Cusack. Valja odmah spomenuti kako je Cusackovu ulogu je prvobitno trebao igrati Mel Gibson, ali on je iz nepoznatih razloga ispao iz igre te je umesto njega upao spomenuti Cusack. Osim ove trojke u filmu takođe igraju i Peng Lin, Si Won Choi, Kevin Lee, Vander McLeod, Fatih Ugurlu, Benny Urquidez, Sharni Vinson te još mnogi, mnogi drugi.

Radnja filma je smeštena 48 godina pre Hrista, u vreme Dinastije Han. Rimski general Lucius (John Cusack) je pobegao nakon što su ga optužili za izdaju. U pustinji Gobi se sukobi sa Huo Anom (Jackie Chan), bivšim visoko pozicioniranim komandantom koji je takođe nevino optužen za korupciju i prisiljen na ropstvo. Njih dvojica se u konačnici sprijatelje i odluče da pomognu jedan drugome.

Kineska premijera filma "Dragon Blade" je održana 19. februara 2015. godine, a u virtualne video klubove (Video-On-Demand) dolazi 4. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu