•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rosa Salazar se ne vraća kao Lynn u 'The Divergent Series: Allegiant: Part One'

Rosa Salazar je potvrdila da neće glumiti u prvom delu trećeg nastavka The Divergent Series: Allegiant: Part One, a vest je objavila na Comic Conu.

Trilogija Različita (The Divergent Series) se temelji na popularnim romanima Veronice Roth i nabijena je napetim odlukama, melodramatskim izdajama, neočekivanim posledicama i neobičnom ljubavnom pričom.

Na pitanje o njenoj ulozi u trećem delu, glumica je jednostavno odgovorila: "Neću uopste da glumim u Allegiantu".

Za razliku od knjige, na kraju filma The Divergent Series: Insurgent (Trilogija Različita: Pobunjena) Lynn je još uvek živa, a njen lik je od dosta manje važnosti što se takođe ne podudara s romanom.

Za razliku od Salazar, Shailene Woodley, Theo James i Naomi Watts su među zvezdama koje se vraćaju s trećim nastavkom.

Robert Schwentke koji je režirao drugi napeti nastavak The Divergent Series: Insurgent u istoj se funkciji vraća i u trećem.

Prvi deo trećeg nastavka The Divergent Series: Allegiant: Part One izlazi 18. marta 2016., dok se za drugi deo prognozirana objava godinu dana kasnije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....