•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FIlm o Svetislavu Pešiću pred Piroćancima

Dugometražni dokumentarni film "Svetislav Pešić, više od trenera" biće prikazan u sali Doma kulture u Pirotu u subotu 15. avgusta od 19 sati u prisustvu legendardnog košarkaškog trenera i gostiju iznenađenja.

Film niškog reditelja Željka Mirkovića o jednom od najboljih košarkaških trenera, nekadašnjem selektoru Jugoslavije i osvajaču titula prvaka sveta i Evrope imaće priliku da vide sugrađani Svetislava Pešića.

Cena ulaznice je simbolična. Karta košta 100 dinara. Sav prihod od prodatih karata je namenjen mlađim selekcijama Košarkaškog kluba Pirot, gde je ponikao i Pešić - kažu organizatori.

Svetska premijera održana je 29. marta u Domu sindikata tokom Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, a nedavno je na 36. "Sport film festivalu" u Palermu ovo ostvarenje dobilo Specijalnu nagradu žirija u konkurenciji 20 filmova.

Priča traje 74 minuta, a snimana je u Barseloni, Minhenu, Berlinu, Beogradu i Pirotu i prati ključne uspehe Svetislava Pešića.

Svetislav Kari Pešić je u svojoj karijeri, između ostalog, osvojio 5 zlatnih medalja sa reprezentacijama Jugoslavije i Nemačke na evropskim i svetskim šampionatima i triplu krunu sa Barselonom (Prvenstvo i Kup Španije i Evroliga).

Preuzeto sa: Južne vesti

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...