•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

LAKU NOĆ, MAMA: Pogledajte NAJGENIJALNIJI trejler ikada za horor film

Ako ste u potrazi za dobrim horor filmom, naoružajte se kokicama i raspoloženjem, jer jedan takav stiže! Taman kada ste pomislili da više ne prave jezive horor priče, te da sve liče jedne na drugu, pojavilo se ostvarenje koje će vas razuveriti, bar ako je suditi po trejleru.

Reč je zapravo o austrijskoj horor drami “Laku noć, mama”, čiji je trejler, koji je izašao prošle nedelje, izazvao pravu “buru” među ljubiteljima filmske umetnosti.

Mnogi ga nazivaju najstrašnijim trejlerom za neki horor film ikada, uprkos tome što i nije toliko stravičan… Ali donosi napetost, misteriju, jezive zvukove, dramu i sve one male stvari koje nas teraju da se zapitamo “Hoće li neko doći večeras da me ubije?”, a to su zapravo i detalji svakog dobrog horor filma, zar ne?

Zato, ako ste umorni od krvavih scena i suludih ubistava pogledajte film koji obećava zamršenu horor priču, ali sa stilom.

Website:dnevno.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...