•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ova scena je izbačena iz 'Prijatelja' – pogledajte zašto!

Prošlo je 11 godina otkako je emitovana poslednja epizoda popularnog sitkoma, i mnogima je već dosadilo da gledaju reprize, ali ekipa iz “Prijatelja” ne planira da se ponovo okupi. Baš zato su se mnogi oduševili kada je objavljena scena iz jedne epizodde koja je prethodno izbačena.

Radi se o segmentu koji je prvobitno trebalo da se emituje dve nedelje nakon 11. septembra 2001, ali su producenti odlučili da ga povuku jer su smatrali da nije prikladno da prikažu scenu koja se odigrava na aerodromu.
U izbačenoj sceni pojavljuju se upravo venčani gospodin i gospođa Bing (Metju Peri i Kortni Koks), koji odlaze na medeni mesec nakon svadbe. Na aerodromu je Čendler rešio da se našali, pa je spomenuo bombu, te ga je obezbeđenje privelo na ispitivanje.

Pojavljuju se i Džoi (Met Leblank) i Fibi (Lisa Kudrou) koji Moniku i Čendlera zovu na telefon kako bi ušli u njihov stan.
– Kao deo istorije serije, nadamo se da ove scene sada mogu da se pogledaju u onom duhu kako su prvobitno namenjene – objašnjavaju producenti na početku klipa.
Inače, ove obrisane scene na Jutjubu su se pojavile još 2007, ali su se tek sada proširile internetom i postale popularne.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...