•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković - glumica četvrte festivalske večeri

Publika je za glumicu četvrte festivalske večeri izabrala Natašu Ninković za ulogu Milice u filmu „Bez stepenika“.

„Dopalo mi se što smo dočarali sudbinu tih ljudi, to je jedna egzistencijalna drama pre svega, i njihovu borbu sa životom, sa postojanjem, njihovu zbunjenost u današnjem vremenu“, rekla je za City radio Nataša Ninković.

Ona priznaje da je nakon ovog filmova promenila stav koji je imala i tokom snimanja filma.

„Tokom snimanja filma sam se zapitala o odnosu prema svojim roditeljima. Cela naša generacija je nekako sebična i taj osećaj sebičnosti i našeg ličnog komfora je nekako iznad osećanja dužnosti, odgovornosti. Prosto bih se vratila nekim tradicionalnim vrednostima, da se ne pitamo da li nam smeta ili nam ne smeta, već da radimo ono što je naša dužnost. To bi možda trebalo da bude i normalno da stari ljudi odu u starački dom i ja sam zagovornik toga. Međutim, posle ovog filma, promenila sam mišljenje“, rekla je za City radio Nataša Ninković.

„Uvek dođem na Festival, jer volim. Ovo je jedini glumački festival. Međutim, bila sam razočarana, zato što mu fali glamur, fali mu ono što je nekada imao. Ne upoređujem ga ja sa nekim drugim festivalima, već mislim na ono što je Niš nekada bio. Čitava atmosfera oko Festivala bila je drugačija. Sada tu atmosferu ne vidim, a videla sam je pre dve godine, kada sam bila sa filmom „Smrt čoveka na Balkanu“. Ne znam da li je to samo večeras tako, i volela bih da već sutra bude drugačije, ali nisam osetila ono što sam očekivala“, bila je iskrena Nataša Ninković.

Uprkos tom razočarenju, Nataša Ninković kaže da niški Festival voli i da ima predivne uspomene, a upravo na niškom Festivalu je često i nagrađivana. Osim naklonosti i glasova publike Nataša Ninković je u Nišu dobila Naisu (Spasitelj), Caricu Teodoru (Klopka) i Nagradu za najbolju žensku ulogu (Profesionalac).

„Samo Povelju nemam, sve drugo imam. Publika mi je draga, publika niška zna šta je film, bez obzira što ih truju, kao i sve nas, strašnim TV programom, nekim emisijama, sadržajem za koji ti ni pola mozga nije potrebno, nešto čime ti zatupljuju čula. Čini mi se da uprkos tome, niška publika još uvek oseća na najlepši mogući način šta je film i šta on treba da bude “, rekla je za City radio Nataša Ninković.

Razgovore sa glumcima svake večeri uživo iz studija City radija na Letnjoj prozornici u Tvrđavi omogućili su Emax Fashion i DM drogerije.

Website:radiocity.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila