•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bogat bioskopski repertoar u Kupina bioskopu!

OD ČETVRTKA, 3. SEPTEMBRA, POGLEDAJTE NEŠTO IZ BOGATE PONUDE FILMOVA U BIOSKOPU KUPINA!
KOMEDIJU PREPUNU NEOČEKIVANIH LUDORIJA LETNJA AVNTURA: NOVA GENERACIJA I NASTAVAK HOROR FILMA IZ 2012. ZLOKOBAN.
NEPROPUSTITE DA POGLEDATE I NEKI OD AKTUELNIH NASLOVA: ŠIFRA U.N.C.L.E. , HITMAN: AGENT 47, SVE ŠTO POŽELIŠ I ANIMIRANE 3D FILMOVE: U MOJOJ GLAVI, MALCI, ZMAJEVO GNEZDO: ZORA RATNIKA.

LETNJA AVNTURA: NOVA GENERACIJA
Grizvoldi nam se vraćaju! Ovoga puta, sada odrasli Klarkov sin, Rasti, svoju porodicu vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smešnih nezgoda!
Nadajući se kako će zbližiti svoju porodicu i ponovno proživeti svoj odmor iz detinjstva, sada sa svojom decom, odrasli Rasti Grizvold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Veli Vorld. Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali...

ZLOKOBAN 2
,,Zlokoban 2" je američki horor film koji je režirao Kiran Foi, a čiji su scenario uradili Skot Derikson i Robert Kargil.
To je nastavak film ,,Zlokoban" iz 2012. Šanin Sosamon i Džejms Ranson su se ponovo našli i u drugom delu filma. Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, zaštitnički nastrojena majka (Šanin Sosamon) i njeni devetogodišnji blizanci (blizanci Robert i Dartanian Sloan) nalaze se u ruralnoj kući dok zli duh ,,Bughuul" nastavlja da ih prati.


KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

3-9.9.
VIKEND

11.15 U mojoj glavi 3D
12.00
Malci 3D
13.00 Zmajevo gnezdo 3D
13.45 U mojoj glavi 3D
14.30 Malci 3D
15.30 Zmajevo gnezdo 3D
16.15 U mojoj glavi 3D
17.00 Malci 3D
18.00 Zmajevo gnezdo 3D
18.45 Sve sto pozelis
19.30 Sifra U.N.C.L.E.
20
.15 Letnja avantura
21.30 Zlokoban 2
22.00 Hitman: Agent 47
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...