•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Gunisi' kao pozorišna predstava

Režiser legendarnog filma “Gunisi” Ričard Doner najavio je da će pozorišna adaptacija tog filma biti završena za oko godinu dana.Doner je sajtu Yahoo Movies rekao da je u planu pozorišna predstava prema filmu iz 1985. i da će predstava biti izvođena u hangaru bez sedišta gde će gledaoci učestvovati u predstavi sa glumcima. U prošlogodišnjem intervjuu za TMZ Doner je rekao da je u planu i nastavak sa originalnom glumačkom postavom, ali je sada bio manje određen.

“Možda. Potrebno je da se mnoge kockice slože. Ako radite stvari brzo i lako, ne činite nikome uslugu. Ako bude snimljen još jedan film biće potrebno vreme da se sve pripremi, jer imate istoriju iza sebe i integritet i morate da ih zadržite i ne uništite život koji je film živeo”, rekao je on.

Website:rtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu