•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Spectre' će biti najduži film o Jamesu Bondu ikada

Novi film o britanskom agentu Jamesu Bondu, koji nosi naziv "Spectre", trajaće gotovo tri sata, piše Metro.

Lanac bioskopa "Vue and Odeon" je naveo podatak koji potvrđuje da će film "Spectre" trajati 160 minuta, a potpuno sigurni u to možemo biti kada se oglasi britanska organizacija BBFC (British Board of Film Classification), koja je zadužena za klasifikaciju i cenzuru filmova u Velikoj Britaniji. Ukoliko to zaista bude tačno, "Spectre" će biti najduži film o Bondu ikada. Poređenja radi, film "Skyfall" je trajao 143, a "Casino Royale" 145 minuta. Film "On Her Majesty's Secret Service" iz 1969. godine je trajao 142 minuta.

"Spectre" će biti 24. film o Bondu u kojem glumac Daniel Craig reprizira svoju ulogu britanskog agenta, a u filmu glume još Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci i Andrew Scott.

Engleski pevač Sam Smith je nedavno otkrio da će pevati tematsku pesmu za film pod nazivom "Writing's On The Wall".

Film "Spectre" u bioskope stiže u oktobru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...