•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alternativna istorija: Nova serija o SAD-u nakon pobede Hitlera

Nova serija u produkciji Amazona nosi ime "The Man in the High Castle" i prati priču građana SAD-a nakon kraja Drugog svetskog rata.

Ipak, bitna razlika kada su u pitanju druge slične priče leži u tome što se radnja serije odvija u alternativnoj istoriji, tačnije u svetu gde su Saveznici izgubili rat, gde su Hitler i carski Japan odneli pobedu i podelili teritoriju nekadašnjeg SAD-a.

Priča je bazirana na istoimenom romanu Philipa Dicka iz 1962. godine, a uloge tumače Juliana Crain, Frank Frink, Joe Blake, John Smith, Nobusuke Tagomi i drugi.

Producent serije je Ridley Scott, scenarista Frank Spotnitz, a režiju potpisuje David Semel. Premijera je zakazana za 20. novembar putem streama na Amazon Primeu, a prva sezona će doneti 10 epizoda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu