•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Into the Badlands - nova serija ekskluzivno na AMC kanalu

Nova serija “Into the Badlands” biće ekskluzivno prikazana na AMC kanalu u ponedeljak, 16. novembra u 3:00h po ponoći. Premijerno prikazivanje prve epizode gledaoci će imati priliku da prate na AMC Global kanalima širom sveta, istovremeno sa premijerom u SAD, ali i u repriznom terminu istog dana od 22h.

Smeštena u razoreni svet iz budućnosti, na teritoriji kojom vlada sedam moćnih barona, serija “Into the Badlands”, nas uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Vekovima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje nov društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji. Badlands, kako se ova teritorija naziva, podeljena je između sedam rivalskih barona, koji kontrolišu resurse neophodne za život, održavajući svoju vlast uz pomoć lojalne vojske poznatije kao Kliperi. Kliperi uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo da sanja, i spremni su da žrtvuju svoje živote služeći baronima. Samo nekolicina Klipera doživi 30-tu godinu, ali Sani (Danijel Vu) nije običan Kliper. Pokazujući smrtonosnu stručnost u borilačkim veštinama, Sani brzo napreduje i postaje glavni Kliper i savetnik od najvećeg poverenja svog barona, Kvina (Marton Cokas).

Decenijama je Kvin bez konkurencije bio najmoćniji Baron Badlands-a, ali najnoviji baron, Udovica (Emili Bečam), počinje sa drskim napadima na Kvinova transportna vozila i testira njegov apetit za borbu. Jedan od ovih napada odvode Sanija do M.K. (Aramis Najt), tinejdžera koji uspeva da preživi smrtonosnu zasedu. Sani ubrzo shvata da tinejdžer čuva mračnu tajnu. Kako Udovica nastavlja sa svojim napadima na Kvina, sudbine stoičkog ubice i snalažljivog dečaka počeće da se prepliću. U odnosu učitelja i učenika koji se između njih razvija, svaki će otkriti svoju istinsku svrhu: zajedno, oni će krenuti na putovanje koje bi moglo da promeni živote stanovnika Badlands-a.

Zvezde serije “Into the Badlands” su Daniel Vu (Tai Chi Zero) kao Sani; Marton Cokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) kao Kvin; Aramis Najt (The Dark Knight Rises) kao M.K.; Oliver Stark (“Luther”) kao Rajder; Emili Bečam (28 Weeks Later) kao Udovica; Orla Brejdi (“Dr. Who,” “Fringe”) kao Lidija; Sara Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) kao Žade; Ali Joanides (“Parenthood”) kao Tilda; i Medlin Mentok (Edge of Tomorrow) kao Veil.

Za AMC Studios, ovu šestoepizodnu seriju potpisuju izvršni producenti/organizatori snimanja/pisci Alfred Gough i Majls Miler (Shanghai Noon, “Smallville”), i izvršna produkcija Stejsi Šer i Majkl Šamberg producenta nominovanih za Oskar (Pulp Fiction, Contagion), režiser Dejvid Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser za borbe Stiven Fang (Tai Chi Zero, House of Fury) i Danijel Vu (Tai Chi Zero).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...