•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clarkson, May i Hammond pripremaju spektakularan povratak

Bivši Top Gear trio (Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond) uveliko radi na snimanju materijala za novu emisiju o automobilima koja bi trebala nositi naziv "Gear Knobs" (ručice menjača).

Prema poslednjim informacijama, u prvoj inauguralnoj epizodi koja bi se trebala emitovati naredne godine, Clarkson i društvo publici će predstaviti dugo očekivani uporedni test "svetog trojstva" u kojem će glavne uloge pripasti Ferrari LaFerrariju, McLarenu P1 i Porscheu 918 Spyder.

Poređenje spomenutih automobila je dugo najavljivano još u vreme trajanja Top Gear-a, ali su u Ferrariju i McLarenu tada odbili da daju svoje automobile legendarnom Stigu koji je trebao da ih vozi na čuvenom aerodromu koji su u TG-u pretvorili u poligon za vrhunsku zabavu. Kako sada stvari stoje, tri supersportska hibridna automobila srešće se "oči u oči" na trkalištu koje se, po svemu sudeći, nalazi u Portugalu (Portimao Circuit).

Novi serijal o automobilima trebao bi se početi da emituje naredne jeseni. Clarkson, May i Hammond potpisali su sa Amazonom trogodišnji ugovor vredan 250 miliona dolara, a publika će zauzvrat dobiti 36 epizoda (12 godišnje). Pored harizmatičnih voditelja, sve emisije će režirati Andy Wilman koji je režirao i emisije Top Gear-a, pa mnogi upućeni tvrde da će Gear Knobs biti jednako uspešan kao i Top Gear.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...