•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie želi ući u evropsku politiku

Slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt kupuju kuću u Londonu jer američka glumica želi ući na evropsku političku scenu.

Angeina želi da što više boravi u Evropi kako bi bolje upoznala prilike na 'starom kontinentu' i bila u žiži zbivanja - jer joj je krajnji cilj polako ući u evropsku politiku, piše US magazin.

Slavni par intenzivno razgledava kuće, tačnije rezidencije u britanskj prestonici. Za sada im se najviše svidela kuća sa sedam spavaćih soba u londonskoj četvrti Westminster, ali budući da košta 39 miliona dolara, Jolie i Pitt nisu se mogli odmah odlučiti.

- To je velika investicija. Nijedno od njih ne želi potrošiti tako veliki novac olako. Trebaju dobro razmisliti - rekao je neimenovani izvor.

Slavna porodica ne želi brzati sa selidbom, jer Angelini nije ni cilj da promeni karijeru iznenada. Ona se i dalje želi baviti režijom, ali dugoročni cilj joj je ući u politiku, doznaje US.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu