•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Richard Gere se pretvarao da je beskućnik i proveo dan na ulici

Popularni holivudski glumac Richard Gere odlučio je da se, za potrebe jedne od uloga, preruši u beskućnika i provede dan na ulici New York Cityja, poput ostalih beskućnika. Bio je šokiran rezultatima koji su bili poražavajući.

"Kada sam se prerušio u beskućnika u New York Cityju, niko me nije primetio. Osetio sam kako je biti beskućnik. Lkudi bi prošli pored mene i gledali me kao sramotu. Samo je jedan žena bila ljubazna prema meni i dala mi nešto hrane. To je iskustvo koje nikada neću zaboraviti", napisao je Gere na svojoj službenoj Facebook stranici.

Istakao je kako ljudi često zaborave koliko su blagoslovleni na onome što imaju i da nikada ne trebaju uzimati sve "zdravo za gotovo".

"Ako možete pomoći nekome kome je pomoć potrebna, učinite to. Zato sam prošetao ulicama i svakom beskućniku kojeg sam video dao hrane i po 100 dolara. Plakali su i bili zahvalni. Budite ta promena koju želite videti na svetu", poručio je.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...