•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jim Carrey na sahrani u Irskoj nosio kovčeg sa telom devojke Cathrione

Poslednja devojka glumca Jima Carreya, Cathriona White, koja je izvršila samoubistvo pre nekoliko dana, sahranjena je pored svoga oca u rodnom mestu u Irskoj. Sahrani je prisustvovao i Carrey koji je nosio kovčeg i plakao.

Tridesetogodišnja White je pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu 28. septembra, dva dana pre treće godišnjice smrti njenog oca. Pretpostavlja se da se predozirala tabletama, a pre smrti napisala je nekoliko oproštajnih poruka među kojima je bila i jedna za Jima.

Sahrani je prisustvovalo stotine članova porodice, prijatelja i poznanika. Misa je održana u crkvi Cappawhiteu, a potom je zakopana na lokalnom groblju.

Carrey je bio u vezi s White tri godine i prekinuli su na nekoliko dana pre njenog samoubistva. Pomogao je njenoj porodici u prebacivanju tela iz SAD-a u Irsku i žalio sa njima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...