•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski konkurs - kreirajte poster za Snupija

Konkurs traje od 13. do 22. oktobra. “Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D” od 5. novembra u bioskopima

Povodom ostvarenja „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D“ koji će se u bioskopima naći od 5. novembra, „MCF MegaCom Film“ organizuje nagradni konkurs namenjen svima koji vole animirane filmove i dizajn, i poziva ih da kreiraju svoj poster za ovaj film.

Nagrade za autore najboljih postera, prema proceni Vladimira Vesovića, poznatog likovnog umetnika biće veliki plišani Snupi i još pet zanimljvih poklona sa motivima filma.

Osim najboljeg rešenja, ovaj umetnik odabraće još nekoliko postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i izloženi na “izložbi o Klinjama” u holu Delta Sitija, 25. oktobra. Mejl za slanje radova je snupi@mcf.rs.

Konkurs traje od 13. do 22. oktobra.

Poslednji put Čarli Braun i družina na velikom platnu pojavili su se 1980. godine u filmu “Bon Voyage, Charlie Brown (And Don’t come Back!)” čiji je producent bio sin kreatora Čarlsa Šulca, Greg Šulc. Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime “Peanuts” i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine. Sada će svi fanovi Snupija, Čarlija Brauna i ostalih „Klinja“ moći da ih vide u domaćim bioskopima od 5. novembra, sinhronizovano i u 3D tehnologiji.

******************************************************************************

PROPOZICIJE KONKURSA „KREIRAJ SVOJ FILMSKI POSTER“

- Poster mora biti originalan. Za dizajn postera ne smeju da se koriste se nikakvi originalni vizuelni elementi iz filma ili elementi sa originalnog filmskog postera(fotografije, originalni dizajn naslova filma).

- Pri izradi postera mogu se koristiti sve tehnike.

- Osim originalnog vizuelnog rešenja, poster treba da sadrži i sledeće informacije: naziv filma – „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D, kao i „U bioskopima od 5. novembra“

- Poster u dimenzijama 50×70 cm, 300 dpi (.tif format) poslati putem nekih od besplatnih servisa za transfer (sendspace.com, wetransfer.com) na adresu snupi@mcf.rs.

- U atačmentu mejla obavezno poslati i umanjenu sliku postera kao jpeg. fajl veličine do 2 MB

- Potrebno je navesti tačno ime i prezime autora/autorke, kao i broj telefona.

- Krajnji rok za slanje radova je 22. oktobar u 23:00.

- Svi radovi koje žiri odobri biće objavljeni na Fejsbuk strani MCF MegaCom Filma, (www.facebook.com/MCFSrbija)

Ime autora najuspešnijeg rešenja, kao i ostalih autora čija će rešenja biti izložena, biće objavljena 23. oktobra na sajtu MCF MegaCom Filma www.mcf.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu