•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film Giljerma Del Tora 'Grimizni vrh' stiže u bioskope!

Premijera filma "GRIMIZNI VRH" (CRIMSON PEAK) će biti održana u sredu, 14. oktobra u 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Iz mašte reditelja Giljerma del Tora stiže nam fantastična gotska ljubavna priča, u kojoj glavne uloge tumače Tom Hidlston, Džesika Častejn, Mia Vašikovska i Čarli Hanam.

Od četvrtka, 15. oktobra, "GRIMIZNI VRH" stiže i na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Takvud, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Subotica), Dom kulture (Pirot), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Jagodina), Cineplexx Mne Delta City i Cadmus Cineplex (Budva).

Mlada Edit Kušing (Mia Vašikovska) je spisateljica u usponu koja živi sa ocem u Bafalu, na početku 20. veka. Odrasla je progonjena gubitkom majke, i to bukvalno. Pošto ima moć da komunicira s dušama preminulih, Edit prima misteriozno upozorenje iz sveta mrtvih da se čuva Grimiznog Vrha.
Otpadnik u visokom društvu zahvaljujući bujnoj mašti, Edit će se naći rastrzana između dva udvarača: druga iz detinjstva, dr Alana MakMajkla (Hanam), genijalnog intelektualca koji stimuliše njen mozak i neverovatno zavodljivog Tomasa Šarpa (Hidlston), još jednog otpadnika koji prihvata Edit onakvu kakva jeste i uspeva da joj ukrade srce.

Kad joj otac umre pod misterioznim okolnostima, Tomas će odvesti Edit na njegovo luksuzno porodično imanje, Alerdejl Hol, ogromnu gotsku palatu u udaljenim engleskim brdima, prepunu misterije i opasnosti. Smeštena iznad rudnika, glina krvavo crvene boje meša se sa snegom, zbog čega je i dobila naziv Grimizni Vrh.
Ali Tomas i Edit nisu sami. U toj ogromnoj palati živi i Tomasova sestra, Lusil (Častejn), misteriozna i privlačna žena čija ljubav prema Edit skriva mračne namere.
Dok se Edit privikava na svoj novi život, Grimizni Vrh takođe počinje da živi svoj život, a nju počinju da progone užasne vizije i grimizni duhovi, ali pravo čudovište Grimiznog Vrha je od krvi i mesa...

Pogledajte trejler filma:

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...