•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warner Bros. otkriće u seriji kako je Michael Jackson proveo poslednje dane

Posljednji dani pop kralja Michaela Jacksona sada će biti ovekovečeni u televizijskoj seriji koju će raditi kompanija Warner Bros. Scenario je napisan prema dvema knjigama Tavisa Smileya.

Knjiga "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days" biće dostupna u junu 2016. godine, a u njoj se nalaze usponi i padovi preminule pop zvezde, njegova borba za privatnošću, što je bilo gotovo nemoguće, kao i borba s pritiskom slave jer nije mogao imati normalan društveni život niti normalno da živi. O tome će govoriti i serija.

Radnja knjige je bazirana na 16 nedelja pre smrti Jacksona. U tom periodu, planirao je turneju, nastupe i koncerte. Preminuo je desetak dana pre koncerta u sklopu svoje povratničke turneje u londonskoj O2 areni za koju je bilo rasprodato svih 50 koncerata. Prvi je trebao biti održan 13. jula 2009., a završili bi u proleće 2010. godine.

Jackson se srušio u svom domu, iznajmljenoj kući u Los Angelesu. Pokušaji oživljavanja njegovog ličnog lekara bili su neuspešni, a hitna pomoć primila je poziv u 12:22 po lokalnom vremenu i za 3 minuta je stigla do Jacksonove kuće. Navodno nije disao i započeta je kardiopulmonalna reanimacija. Na putu do bolnice u Losn Angelesu pokušali su ga reanimirati, ali je u bolnicu dovežen u komi. Napori za oživljavanje nastavili su se do 1:13 (20:13 UTC). Proglašen je mrtvim u 2:26 po lokalnom vremenu (21:26 UTC).

Dr. Conrad Murray optužen je za ubistvo iz nemara jer je Michaelu propisivao i davao lekove protiv bolova u velikim količinama, a od kojih je Michael na kraju preminuo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu