•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bez Furioze u novom Pobesnelom Maksu?

Imperatorka Furioza koju je Šarliz Teron igrala u najnovijem nastavku serijala "Pobesneli Maks- Autoput besa", najverovatnije se neće pojaviti u nastavku.

Režiser filma Džordž Miler rekao je da će se opasna heroina samo na kratko pojaviti u dva nastavka "Autoputa besa" koje planira.

"Nisam siguran", rekao je on na pitanje da li će se Teron vratiti i dodao: "Ona nije u nastavku priče o "Pobesnelom Maksu", ali u jednoj od priča dolazi do interakcije između Maksa i Furioze, ali ne mogu ništa više da kažem jer je sve i dalje u razvoju", objasnio je režiser.

Džordž je naveo i da se nastavak možda neće zvati "Mad Max: The Wasteland". "To je samo radni naslov. Niko Laturis i ja smo napisali priče za sve likove i one su vremenom prerasle u scenarija za još dva filma", rekao je Miler.

"Radujem se što o njima sada razgovaramo, ali se nadam da će sledeći film koji snimim biti mali, sa nimalo specijalnih efekata i veoma malo kaskaderskih scena", zaključio je režiser.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...