•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nick Jonas u vezi sa 13 godina starijom Kate Hudson?

Nakon što je prekinuo višegodišnju vezu s lepoticom Olivijom Culpom, pokrenuo uspešnu solo karijeru i nabacio mišiće, Nick Jonas postao je "vruća roba" među slavnim curama.

A čini se kako je na njegov šarm pala i glumica Kate Hudson, s kojom je Nick uhvaćen u Disneylandu, zatim na svom koncertu, a i na doručku u Majamiju.

- Upoznali su se pre nekoliko meseci, a kako su ovih dana bili na istim lokacijama, čuli su se i našli - otkrio je nepoznati izvor za TMZ, tvrdeći kako je u pitanju samo prijateljsko druženje. Inače, Kate je od Nicka starija punih 13 godina, ali među slavnima, godine kao da baš nikada nisu problem.

Podsetimo, holivudska miljenica poslednje šta je priznala je bila veza sa zvezdom emisije "Dancing With the Stars", Derekom Houghom, s kojim se viđa od decembra prošle godine. Glumica iza sebe ima propali brak i veridbu, a iz tih veza ima i 2 sina.

S druge strane, Nick je prošlog leta prekinuo s missicom Olivijom Cilpo, nakon dve godine, a on je bio taj koji je njoj slomio srce. U međuvremenu, njegov brat Joe izlazi je s jednom od najtraženijih manekenki današnjice, plavokosom Gigi Hadid, koja je najbolja prijateljica sa Kendall Jenner.

Možda sada Nick želi stariju i ozbiljniju ženu? Vreme će pokazati.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...