•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Zemeckis možda režira 'How To Survive A Garden Gnome Attack'

Chad Damiani i JP Lavin upravo su unajmljeni da adaptiraju „How To Survive A Garden Gnome Attack“ za Robert Zemeckis, poznatog po filmovima: 1984 Romancing the Stone, 1985 Back to the Future, 1988 Who Framed Roger Rabbit, 1989 Back to the Future Part II, 1990 Back to the Future Part III, 1992 Death Becomes Her, 1994 Forrest Gump, 1997 Contact, 2000 What Lies Beneath, 2000 Cast Away, 2004 The Polar Express, 2007 Beowulf i očekivani za 2012-tu Who Framed Roger Rabbit 2.

Film bi bio igrani, sa animiranim baštenskim gnomima, baziran prema noveli Chucka Sambuchina.

Knjiga je simpatični vodič kroz preživljavanje kućne invaziju od strane gnoma. Film će biti na granici PG-13 verzije, mada je prvobitno planiran kao R, ali u R nema para koliko u PG-13, stoga eto nam ga na. Planirano je, takođe, da gnomi ne budu simpatični poput gremlina već zli i okrutni.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...