•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak filma 'Lion king' u vidu serije!

„Kralj lavova“ bio je jedan od omiljenih animiranih filmova dece devedesetih. Avanture mladogSimbe i njegovih prijatelja Timona i Pumbe ostaće kao pečat mnogih generacija. Danas Dizni kanal, u vidu animirane serije, donosi nove zgode i nezgode smeštene u Plemenskoj zemlji. Ovog puta glavni junak je Kion, najmlađi sin Simbe i Nale.

U ovom animiranom serijalu će gostovati i legendarni Džejms Erl Džounz koji je glumio ulogu Mufase. Mufasa će se pojavljivati kao vizija u oblaku, s obzirom da se radnja serije odvija mnogo godina posle dešavanja iz filma „Kralj lavova“. Erni Sabela, koji je pozajmljivao glas Pumbi, je takođe najavio svoje učestvovanje u ovom Diznijevom projektu.

Junaci prvog filma, Timon, Pumba, Simba i Nala će biti prisutni u novim avanturama. Mnogi novi likovi će pratiti Kiona kroz priču, neki od njih su Bunga medojedni jazavac, gepard Fuli, nilski konj Besti, kao i čaplja Ono.

Radnja animirane serije će biti fokusirana na družinu mladih i hrabrih životinja koje su zaštitnici Plemenske zemlje. Kion je kao vođa zapostavio tradiciju kada je u pitanju biranje zaštitnika zelje, pa će svaka životinja iz džungle moći da bude zaštitnik, a ne samo najhrabriji lavovi.

Da animirani film prati i neke trendove devedesetih govori i činjenica da će mladi junak Kion imati čirokanu. Takođe Diznijevi filmovi su poznati po brojnim, kultnim muzičkim numerama, pa će tako i ovaj serijal imati brojne pesme. A kompozitor i tekstopisac novih numera je mladi umetnik Bo Blek.

Autor: Isidora Mašutković (Portal mladi)

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...