•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael J. Fox dobio 'leteće' patike iz kultnog filma 'Povratak u budućnost'

Kompanija Nike je napravila "leteće" patike koje se same vežu, po uzoru na Air Mag patike iz kultnog filma "Povratak u budućnost". Prve patike poklonili su glumcu Michaelu J. Foxu, koji je igrao glavnu ulogu u filmu.

Druga serija "letećih" patika naći će se na aukciji 2016. godine, a novac će biti doniran fondaciji za borbu protiv Parkinsonove bolesti koju je glumac Michael J. Fox osnovao 2000. godine.

Michael J. Fox je američko-kanadski glumac koji je postigao veliki uspeh glumeći Marty McFlya u naučnofanstastičnom filmu Roberta Zemeckisa iz 1985. godine "Povratak u budućnost" (Back to The Future).

Michael J. Fox se 1988. godine oženio glumicom Tracy Pollan. Imaju sina (Sam) i dve bliznakinje (Aquinnah i Schuyler).

Fox od 1991. godine boluje od Parkinsonove bolesti, a bio je i na operaciji mozga kako bi ublažio podrhtavanje delova tela (koja je jedan od simptoma te bolesti). Danas se posvetio porodičnom životu i svojoj fondaciji koja za cilj ima pomoć obolelima od ove bolesti.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila