•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zagrli svog psa

Sećate li se starog dobrog Čarlija Brauna, dečaka koji nikada ne odustaje (iako nikada ni ne pobeđuje) i njegovog vernog prijatelja Snupija, najvoljenijeg bigla na svetu, legende na svoj neponovljiv način koji iako nekad zaluta vođen svojom bujnom maštom, uvek se na kraju vrati svom dragom Čarliju Braunu? Verovali ili ne, prošlo je već 30 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Međutim, čekanju je došao kraj, jer zajedno kreću u novu avanturu u ostvarenju Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama koji će osvojiti bioskopsku publiku već od 5. novembra.

Kada ste poslednji put pokazali svom psu koliko ga volite? Naxi radio, MCF i magazin ,,Pas” vas pozivaju da to uradite baš danas. Zagrlite svog psa, slikajte se i pošaljite nam fotografiju. Budite deo ove neponovljive zabave, jer će najlepši zagrljaji osvojiti jednu od 10 vrednih nagrada – velikog plišanog Snupija, 3 paketa hrane Purina, 3 poklona iz filma i 3×2 ulaznice za ostvarenje Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama.

Pravila konkursa:

- Napravite fotografiju najlepšeg zagrljaja na kojoj ste vi i vaš pas.

- Pošaljite fotografiju na mejl snupi@mcf.rs sa naznakom KONKURS – ZAGRLI SVOG PSA sa osnovnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon)

- Sve fotografije biće objavljene na FB stranici MCFSrbija i Naxiradio

- Najoriginalnije fotografije biće nagrađene i objavljene u magazinu ,,Pas” koji izlazi 15. novembra.

- Konkurs traje do 10. novembra

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu