•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Internacionalni trailer 'Ratova zvezda: Sila se budi' otkrio nove kadrove

Sat lagano otkucava do velike premijere Ratova zvezda: Sila se budi i baš kada smo pomislili kako više neće biti iznenađenja objavljen je još jedan trailer.

Internacionalni trailer za japansko tržište otkrio je nove kadrove, a osim toga ove nedelje smo dobili i nove postere glavnih likova filma.

Prvi od njih je nezamjenjivi Han Solo (Harrison Ford), zatim princeza Leia (Carrie Fisher) i mlađa generacija - Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega) i Rey (Daisy Ridley). Ponovno, kao i u ostalim promotivnim materijalima, ni ovde nećete naići na Luka Skywalkera.

Trailer otkriva prvi pravi pogled na omiljenog C-3PO-a kojeg glumi Anthony Daniels, iako bi nepažljivi mogli propustiti njegovo kratko pojavljivanje. Dok Rey otkriva kako čeka svoju porodicu, u video odlomcima vidimo i upoznavanje s Finnom i susret s Kylo Renom. Iako još uvek nije otkriven lik Lupite Nyong’o, na samom kraju trailera čuje se njen glas.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...