•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hollywood u panici: Muškarac koji se zabavljao s glumicama i modelima pozitivan na HIV

Popularni muškarac iz Hollywooda, čiji identitet nije objavljen, izazvao je paniku u filmskom raju, ali i šire, jer se saznalo da je pozitivan na HIV. Problem je taj što je ova superzvezda bila u vezama s brojnim popularnim glumicama, modelima, televizijskim zvezdama i novinarkama.

"Saznalo se da je ta osoba HIV pozitivna i da je bila upoznata o tome godinama", rekao je izvor za The Sun.

Sličan tekst objavljen je na Radar Online prošle nedelje, u kojem se tvrdi da se taj muškarac priprema na pravnu akciju protiv žene koja ga je zarazila.

"Veliki broj ljudi koji ga znaju savetovali su mu da se suoči sa situacijom uzdignute glave i kaže javno", navodi izvor dodajući kako je tog muškarca strah da bi priznanje o zaraženosti moglo uticati na njegovu karijeru.

Ova vest objavljena je dva meseca nakon što je zvezda sitcoma "Who's The Boss" Danny Pintauro otkrio da je zaražen HIV-om 12 godina i da se zarazio oralnim putem.

Uprkos napretku medicine u borbi u lečenju HIV-a i dalje postoji velika stigma u vezi s tim i mnogi veruju da se mogu zaraziti samo homoseksualne osobe i korisnici droga.

NBA zvezda Magic Johnson bori se s tim predrasudama otkako se zarazio pre 20 godina.

"I ja sam tako mislio. Bio sam naivan i mislio sam da se to meni ne može dogoditi. Ovde sam i kažem da se može desiti bilo kome. Čak i meni", rekao je Johnson 1991. godine kada je saznao da je zaražen.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...