•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izložba fotografija 'Trgovina ljudima u fokusu'

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe fotografija „Trgovina ljudima u fokusu“ koja će se održati u Teatru 78 (Resavska 78), 1. decembra (utorak ) sa početkom u 18 č.

Izložba je nastala u okviru projekta Tima za borbu protiv trgovine ljudima Terenske jedinice Crvenog krsta Pančevo „Trgovina ljudima u fokusu“, finansiranog od strane grada Pančeva. Autori izloženih fotografija su mladi Pančeva i volonteri Crvenog krsta Savski venac. Mladi Savskog venca imaće priliku da se upoznaju sa problemom trgovine ljudima. Na izložbi će premijerno biti prikazan autorski film i performans volontera Crvenog krsta Savski venac.

Ulaz je slobodan.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu