•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikol Kidmen najbolja glumica po oceni Ivning standarda

Holivudska zvezda i Oskarovka Nikol Kidman dobitnica je pozorišne nagrade koju je dodelio londonski list Ivning standard.

Kako prenosi AP, Kidman je nagrađena za najbolju žensku ulogu u pozorišnom komadu „Photograph 51“ u kom je igrala britansku biofizičarku Rozalindu Frenklin, članicu istraživačkog tima koji je otkrio strukturu DNK dvostrukog heliksa.

Primajući priznanje, američko-australijska glumica je rekla da je prihvatila ulogu „zbog svog oca koji je bio naučnik kao i zbog Rozalinde čija dostignuća nisu priznata za života“.

Kidmanov otac, psiholog Entoni Kidman, umro je prošle godine u 75. godini.

Za najboljeg glumca prethodne pozorišne sezone proglašen je Džejms Mekavoj za ulogu u predstavi „The Ruling Claš“, dok je Imelda Stounton dobila nagradu za najbolju ulogu u mjuziklu „Gypsy“.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...