•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 3. do 9. decembra

GROZOMORA - Od 3. decembra
Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zah Cuper (Dilan Minet) uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji sa Čempom (Rajan Li) i otkrije da mu je komšinica prelepa devojka Hana (Odeja Raš). Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zah upozna Haninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stejn (Džek Blek), autor super-uspešnih knjiga „Goosebumps“.

U SRCU MORA - Od 3. decembra
Tokom zime 1820. godine, kitolovac “Eseks” iz Nove Engleske napada nešto u šta niko ne može da veruje: kit veličine i upornosti mamuta, sa gotovo ljudskim osećajem za osvetu. Ova pomorska katastrofa iz stvarnog života poslužiće kao inspiracija za roman “Mobi Dik” Hermana Melvila. Ali, to je tek pola priče. Film “U srcu oluje” otkriva zastrašujuće posledice tog susreta, zbog koga su preživeli članovi naterani na krajnje napore da bi učinili nezamislivo: da bi preživeli.

ZOZONCI U ZEMLJI VETRA 3D - Od 3. decembra
Četiri godine nakon prvog dela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno. Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice. Zozonci žive u malom gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vetra. Vrana-veštica je odlučna da otme Glavni točak koji sve pokreće i sada je na ovoj hrabroj šestorki da je spreči. Porodični film Zozonci u zemlji vetra 3D ispunjen je akcijom i brojnim momentima u kojima je publika pozvana da preuzme aktivnu ulogu. Film kroz fantastične likove i vesele šale naglašava značaj obnovljivih izvora energije.

BLAGO - Od 3. decembra
Kosti vodi miran život, noću voli da čita priče svom šestogodišnjem sinu i tako ga uspavljuje. Njihova omiljena priča je o Robinu Hudu. Kosti sebe doživljava kao heroja, zaštitnika slabih i ugnjetavanih. Jedne večeri komšija mu poverava tajnu o zakopanom blagu u njegovom dvorištu i nudi mu da ukoliko pomogne u njegovom nalaženju, dobije polovinu. Iako skeptičan u početku, Kosti pristaje na ovu pustolovinu koja priređuje stalna iznenađenja kako junacima, tako i gledaocima ove priče.

Radni dan

Grozomora
Žrtvovanje piona
Most špijuna 4K
Smrdljiva bajka
Spektra
U srcu mora
Blago
Zozonci u zemlji vetra 3D
Mali princ 3D
Prdoprah doktora Proktora
Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D
Hotel Transilvanija 2 3D
17:30
20:30
19:30
18:40
22:30
22:00
17:00
16:00
15:00
12:20
14:00
13:00

Vikend
Grozomora
Žrtvovanje piona
Most špijuna 4K
Smrdljiva bajka
Spektra
U srcu mora
Blago
Zozonci u zemlji vetra 3D
Mali princ 3D
Prdoprah doktora Proktora
Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D
Hotel Transilvanija 2 3D
17:30
20:30
19:30
18:40
22:30
22:00
17:00
10:30 13:00
15:00
12:20
11:00 15:40
14:00
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...