•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vođe crkve mu ne dozvoljavaju da viđa svoju kćerku

Velika filmska zvezda Tom Cruise, kako neki tvrde, nije video svoju kći Suri jako dugo vremena. Postavlja se pitanje ko je zaista za to kriv.

Tom Cruise ima slavu, bogatstvo i moć, ali nema ono što većina ljudi priželjkuje, normalan porodični život. Izvori bliski glumcu tvrde kako Tom nije video svoju kćer Suri više od 800 dana, ili 26 meseci, ili više od dve godine.

Pojavila su se nagađanja kako vođe scijentološke crkve ne dozvoljavaju Tomu da viđa Suri, a za to krive njegovu bivšu suprugu Katie Holmes koja je vrlo otvoreno protiv crkve i protiv njihovih načina. S druge strane pak, drugi, isto tako "upućeni" izvori tvrde, kako je upravo Katie ta koja bivšem mužu ne dozvoljava da viđa Suri.

Bez obzira na sva njihova međusobna prepucavanja, oni koji su upućeni u situaciju tvrde kako devojčica treba oca, a bez njega je provela petinu svog života. Iako se Katie trudi biti dobra majka i priuštiti joj život na viskoj nozi na koji je navikla, postoji mogućnost kako će od Toma zatražiti veću alimentaciju, a na to prema tajnim tačkama ugovora koji su potpisali nakon razvoda, ima pravo.

Tom je jednom prilikom izjavio kako ne viđa kći zbog brojnih poslovnih obveza, ipak, oni "upućeni" tvrde kako je ne viđa zato što sam tako želi - navodno uopšte nema želju provoditi vreme s njom.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...