•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ispovest asistenta Charlieja Sheena

Otkako je novembra potvrdio nagađanja i priznao da je HIV pozitivan, slavni glumac ne može stati ukraj brojnim optužbama i glasinama koje se tiču njegovog raskalašenog života.

Prašina oko Charlija Sheena (50) nikako da se slegne, a sada ju je još više podigao njegov asistent koji je iskreno i sasvim otvoreno progovorio o životu s HIV pozitivnim glumcem.

Dugogodišnji Charlijev asistent Steve Han otkrio je trenutak u kojem je počeo sumnjati da s zdravljem poznatog glumca nešto nije u redu.

- Jednom prilikom isekao je nogu i krv je počela šikljati, kada je izbezumljeni Charlie počeo vikati da niko ne dira ništa i da se svi maknu. Tada sam se jako zabrinuo i pomislio kako verovatno boluje od Hepatitisa, nisam niti pomislio kako bi mogla biti reč o HIV-u - priča asistent i opisuje trenutak kada mu je glumac sve priznao.

- Te večeri bio sam jako uzrujan i žalio sam se Charliju na zaštitare, kada mi je rekao da život nije savršen i da bi stvari mogle biti puno gore. Tada je rekao da ima HIV - priča Han i dodaje kako je bio slomljen jer su njih dvojica bili više od saradnika, bili su prijatelji.

- Na moje pitanje kako se to dogodilo, odgovorio mi je je da je jednostavno zaj... stvari. Ali, čini se jako smiren s celom situacijom - otkrio je asistent.

O Charlijevom raskalašenom životnom stilu piše se već godinama: seks s porno glumicama, uživanje u drogama i alkoholu - uzelo je svoj danak na najgori mogući način.

Nakon otkrivene dijagnoze i u poslovnom svetu sve je krenulo nizbrdo pa mu je tako otkazan angažman na mega popularnoj seriji "Dva i po muškarca".

- Charlie je bio van kontrole. Ali i dalje obziran prema prijateljima, radnicima i kolegama. Nije odustajao od svog životnog stila. I dalje je uživao u seksu. Voleo je da devojke s kojima je spavao cele namaže kremom za suvu kožu, koja mu je služila kao lubrikant. To mi je bilo jako bizarno - priča Han i dodaje kako ekscentrični glumac uprkos stanju u kojem se sada nalazi i dalje je brižan i pomiren sa celom situacijom. Ipak, smetaju mu brojne glasine koje o njemu kruže.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....