•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence: Morala sam se dobro napiti da bi snimila scenu seksa!

Jennifer Lawrence nedavno je snimila svoju prvu scenu seksa, a kako bi sve prošlo glatko, pre snimanja s Chrisom Prattom dobro se napila.

U intervjuu za Hollywood Reporter, Lawrence je rekla da nikad ništa ne odbija na snimanjima filmova, pa čak ni skidanje kože s prave veverice u filmu "Winter Bone", ali snimanje scene seksa za nju je bilo "prebizarno".

- Jako sam se napila, a to je dovelo do toga da sam se osećala još potištenije kad sam došla kući. 'Šta sam to napravila? Ne znam', motalo mi se po glavi. A on je još i oženjen. To je bio prvi put da sam poljubila oženjenog čoveka, a krivnja je najgori osećaj. Znala sam da mi je to posao, ali nisam to mogla objasniti i svom želucu. Nazvala sam mamu da mi kaže da je to sve u redu. Bila sam jako ranjiva, nisam znala hoću li preterati. Želite da sve bude realno, želite to odraditi realno, ali onda... Tad sam se osjećala najranjivije dosad - ispričala je glumica.

U poslednjem izdanju "The Tonight Showa", ispričala je i svoje najneugodnije trenutke dosad.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu