•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Pine u filmu Wonder Woman

Pre par meseci se počelo intenzivno nagađati da je Chris Pine novi favorit za ulogu Hala Jordana aka Green Lanterna, a sad stižu nešto drugačije vesti!

Variety navodi kako iz proverenih izvora saznaje da je glumac jako zainteresovan za jedan drugi DC-jev filmu. Reč je o filmu Wonder Woman u kojem je naslovna uloga pripala seksi Gal Gadot.

Pine bi tako zaigrao ulogu Stevea Trevora, partnera Wonder Women, iako se nedavno šuškalo da će tu ulogu imati Scott Eastwood koji je radije prihvatio zasad nepoznatu ulogu u drugom DC – Warner Bros. filmu Suicide Squad.

Steve Trevor je u stripovima bio vojni obaveštajac koji se našao izgubljen na ostrvu gde ga je spasila princeza Diana / Wonder Woman koja na kraju odlazi s njim u Ameriku gde uzima novo ime Diana Prince i sarađuje s Trevorom.

Wonder Woman u bioskopima očekujemo tek na leto 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...