•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tilda Swinton i Dakota Johnson u traileru za 'A Bigger Splash'

Reditelj Luca Guadagnino otkrio je prvi trailer za triler "A Bigger Splash" u kojem je okupio zvezdanu glumačku postavu - Tildu Swinton, Ralpha Fiennesa, Dakotu Johnson i Matthiasa Schoenaertsa.

Film se do sada vrtio na međunarodnim filmskim festivalima od Venecije, Londona i Busana u Južnoj Koreji, a na bioskopska platna za širu publiku dolazi tek početkom iduće godine.

Film je adaptacija francuskog trilera La Piscine iz 1969. godine reditelja Jacquesa Deraya, kroz čiju radnju se provlače pitanja ljubavi, ljubomore i osvete.

Radnja trilera "A Bigger Splash" smeštena je na izolovanom italijanskom ostrvu gde je rock zvezda Marianne Lane (Tilda Swinton) sa svojim partnerom Paulom (Matthias Schoenaerts) na odmoru. Nevolje započnu kada im se pridruži Mariannein prijatelj Harry (Ralph Fiennes) sa svojom prelepom i mladom kćerkom Penelopom (Dakota Johnson).

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...